İletişim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×


banner banner
banner banner

http://i.hizliresim.com/VD7lBr.jpg Betpark 15 TL Çevrim Şartsız / Yatırım Şartsız / Üst Limitsiz Deneme Bonusu Kural ve Şartları # Bonus Miktarı..................: 15 TL # Yatırım Şartı....................: Yok # Max Çekim.......................: Limitsiz # Min Çekim........................: 100 TL # Bonus Süresi....................: 3 Gün # Bonus Çevrim Şartı..........: Yok

Bu konu 19464 kez görüntülendi 16 yorum aldı ...
BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu 2,60 19464 Reviews

    Konuyu değerlendir: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    5 üzerinden 2,60 | Toplam: 5 kişi oyladı ve 19464 kez incelendi.

Sayfa 1/2 12 Son
Like Tree3Likes
Şu an Deneme Bonusları kategorisindeki BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu isimli konuyu okuyorsunuz.
  1. #1
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    934
    Konular
    2342
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu


    Betpark 15 TL Çevrim Şartsız / Yatırım Şartsız / Üst Limitsiz Deneme Bonusu Kural ve Şartları

    # Bonus Miktarı..................: 15 TL
    # Yatırım Şartı....................: Yok
    #
    Max Çekim.......................: Limitsiz
    #
    Min Çekim........................: 100 TL
    #
    Bonus Süresi....................: 3 Gün
    #
    Bonus Çevrim Şartı..........: Yok
    #
    Ana Para Çevrim Şartı......: -
    #
    Özel Şartlar......................: 15 TL free bet'i tek seferde sadece futbol veya basketbol maçları için kullanabilirsiniz. Dilerseniz 15 TL Free Bet yerine 15 Free Spin'de alabilirsiniz. Free Spinler; King of Slots, Steam Tower, Magic Portals, Bloodsuckers ve Lucky Angler oyunlarında geçerlidir.
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler You can't download the attachment before replay


  2. #2
    muammer4222 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.07.2018
    Mesajlar
    3
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @muammer4222

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    arkadaşalar oynamak isteyen burdan oynasın ben 100 tl yaptım cektım 30 dk yatırdılar paramı sagolsunlar

  3. #3
    rhythm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    04.08.2018
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @rhythm

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Betpark ile çevrimi tamamladım. Para çekme talebi yolladım 200 TL. umarım yolllarlar da bu siteyle devam ederim. Zira diğer oynadığım site epey zorluk çıkarmaya paranın üstüne yatmaya başlamıştı.

    Edit: Beyler tüm bilgilerim doğru olmasına ramen böyle bir uyarıyla karşılaştım. Arkadaşın cevap vermesini bekliyorum. Tekrar editleyeceğim son durumu.

    Edit 2: arkadaşla konuştuk doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün. onu düzeltti sağ olsun. şimdi çekim talebi verdim tekrardan. beklemedeyim. Editleyeceğim.

    Edit 3: Beyler site çok sağlam, parayı yatırdılar. 200 tl 190 tl olarak yansıdı. kesinti bize ait. Teşekkürler Betpark. Bundan sonra seninle yola devam.

    Konu rhythm tarafından (05.08.2018 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.

  4. #4
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    934
    Konular
    2342
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı rhythm Nickli Üyeden Alıntı
    Betpark ile çevrimi tamamladım. Para çekme talebi yolladım 200 TL. umarım yolllarlar da bu siteyle devam ederim. Zira diğer oynadığım site epey zorluk çıkarmaya paranın üstüne yatmaya başlamıştı.

    Edit: Beyler tüm bilgilerim doğru olmasına ramen böyle bir uyarıyla karşılaştım. Arkadaşın cevap vermesini bekliyorum. Tekrar editleyeceğim son durumu.

    Edit 2: arkadaşla konuştuk doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün. onu düzeltti sağ olsun. şimdi çekim talebi verdim tekrardan. beklemedeyim. Editleyeceğim.

    Edit 3: Beyler site çok sağlam, parayı yatırdılar. 200 tl 190 tl olarak yansıdı. kesinti bize ait. Teşekkürler Betpark. Bundan sonra seninle yola devam.

    Tebrik ederiz. Güle güle harca

  5. #5
    rhythm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    04.08.2018
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @rhythm

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı Bahis Forum Nickli Üyeden Alıntı
    Tebrik ederiz. Güle güle harca
    Teşekkür ederim. Sayenizde tanıştık bu siteyle (:

  6. #6
    Murat4307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    02.09.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @Murat4307

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Siteye giremiyorum betpark betpark114.com olarak cikiyor googlede

  7. #7
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    934
    Konular
    2342
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı Murat4307 Nickli Üyeden Alıntı
    Siteye giremiyorum betpark betpark114.com olarak cikiyor googlede
    İlk mesajda yer alan "Betpark Güncel Site Adresi" yazan bölümün altındaki linke tıkladığınızda Betpark sitesine ulaşabilirsiniz.

  8. #8
    kskerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.11.2018
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @kskerdal

    Cevap: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    Boşuna free bet alıp oynamayın arkadaşlar, yatırmıyorlar kazancı, ip çakışması diyip sorgusuz sualsiz kapatıyorlar hesabi, 1 ay önce arkadaşıma bu sekilde muamele yapıldi

  9. #9
    harun66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    24.11.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @harun66

    Cevap: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    sahtekar sitedir uzak durun arkadaşlar

  10. #10
    captain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    26.11.2018
    Mesajlar
    7
    Konular
    0
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @captain

    Cevap: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    Sahtekar site ip çakışması var diyerek bonus yüklemiyor ki bu durum mümkün değil sakın boşuna üye olmayın para yatırmayın!

Sayfa 1/2 12 Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş